Menu

Regio

Overal in Nederland werken & bouwen we aan netwerken in prachtige regio’s.  Een aantal voorbeelden. 

Gelderland

Ontdek Gelderland, een provincie vol me bijzondere regio’s. Wij zetten Gelderland op 1 !

Ons Gelders netwerk bevat een hele reeks platformen die zich richten op deze regio’s, thema’s en doelgroepen. We zijn onder andere actief in Montferland, Berkelland, De Liemers, De Veluwe, Veluwerand, Hanzesteden, ’t IJsseldalde Achterhoek, de Graafschap en de oude IJsselstreek. Ook promoten we veel steden en enkele karakteristieke dorpen. Denk aan Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Winterswijk en ook dorpen als Bronckhorst, Zeddam, Lochem, Zutphen , Doesburg en last but not least , de prachtige Kasteelstad ’s Heerenberg.

Met een veelzijdig Gelders netwerk geven we bedrijven, verenigingen en stichtingen al bijna 25 jaar een plek om zich te kunnen profileren. Wij werken dagelijks aan het door ontwikkelen, promoten en boeken van een kleine 1000 arrangementen voor een paar honderd partners in Gelderland. 

Wij promoten ook de regio de Graafschap . Een historisch en toeristisch gezien bijzonder mooie regio vol met kastelen & landgoederen in een mooi coulisselandschap.  Rondom ons Graafschap netwerk ontwikkelen we we projecten als Kastelenland en Coulissenland .

Overijssel

Enkele van onze merken, initiatieven in Overijssel.  Hanzesteden, Salland, Giethoorn en de Wieden. In Overijssel zijn we al 25 jaar dé arrangementen specialist en werken we vaak al decennia lang met onze partners samen. Ontdek Overijssel en laat je verrassen met het veelzijdige arrangementen aanbod. We ontwikkelen momenteel aanbod rondom enkele steden waarna ook portals voor die steden zullen volgen. Tevens bouwen we nieuwe weekend portalen soms in samenwerking met strategische partners.

De Wadden

Voor onze partners op de wadden ontwikkelen wij concepten voor alle wadden eilanden, de wadden en de waddenkust.

Limburg

In het prachtige en gastvrije Limburg zoeken we de verbinding door heel Limburg in 1 netwerk te promoten. Via Ontdek Limburg vertellen we over bijzondere arrangementen en promoten en boeken deze voor onze Limburgse partners. In 2022/2023 verdiepen we ons Limburg netwerk en gaan regelmatig de provincie in om te beleven, te voelen en nieuw aanbod te ontwikkelen. Voor meer informatie rondom onze inspanningen in Limburg kijk op : Limburg op 1

Brabant

Wie is er niet een beetje verliefd op Brabant en haar gezellige en erg vriendelijke inwoners. Lekker shoppen in Den Bosch en overnachten in een hotel. De volgende dag naar de Biesbosch voor een mooie rondvaart. Wij zetten Brabant op 1 en brengen we met een fijnmazig netwerk onze Brabantse partners goed in beeld. 

Zeeland

Zeeland Marketing sinds 1999, 1 van onze populaire vakantiebestemmingen. Veel Oosterburen en Zuiderburen vinden deze prachtige provincie. Ontdek Zeeland ! Wij zetten met onze partners Zeeland op 1.

Dit zijn een paar voorbeelden. We zitten in elke provincie, elke regio en ook in bijna elke stad van Nederland !