Menu

Partnership

Over ons

Sinds 1999 ondersteunen en adviseren wij ondernemers , bestuurders en stichtingen op landelijk en regionaal niveau bij de marketing van hun toeristische regio’s en locaties.

In Gelderland richten wij ons op :

Bestemmingsontwikkeling , waarbij we productaanbod versterken en nieuwe concepten ontwikkelen. We ontwikkelen hier dan weer thematische campagnes voor die we samen met partners door ontwikkelen. We kiezen de juiste doelgroepen die we met campagnes gaan bewerken. We adviseren bestuurders over bestemmingsontwikkeling.

Zakelijke markt
We richten ons op de marketing en het promoten van het aanbod van vergader- en congreslocaties in de meerdaagse meeting markt. Zowel op Gelderse concepten als Heisessie.nl en landelijke portals als Vergaderen.nl, Congres.nl en Congrescentrum.nl

Storytelling
We ontwikkelen verhaallijnen in Gelderland over de Hanzesteden Coullisenland , Gelderland Kastelenland . Op plaatselijk niveau vertellen wij onze bezoekers over Kasteelstad ’s Heerenberg en een prachtige Kastelenroute door de Graafschap.

Netwerk
Netwerkmarketing is bouwen aan bereik via conceptontwikkeling en netwerken. Dit om de vele interessante verhalen te kunnen presenteren precies bij de juiste doelgroep.

Autoriteit & invloed
We hebben autoriteit & invloed verkregen bij verschillende doelgroepen. Dit door al 25 jaar te focussen op het ontwikkelen van doelgroep netwerken die elk jaar groter en sterker worden. Zo hebben we groot zakelijk bereik. Denk hierbij aan de personeelsvereniging, p & o afdeling , directiesecretaresse, pa, ondernemer en pco. Ander voorbeeld is ons + netwerk. Opgericht om de ouderen doelgroep te bereiken die er graag op uit gaat om te fietsen en te wandelen. Campagnes hier bereiken vaak honderdduizenden ouderen.

Onderzoek & Kennis delen
We zetten onze ervaring en kennis in voor ondernemers maar ook bestuurders die met vraagstukken zitten. Onze inzet, kennis en de rapporten helpen om onze partners in Gelderland op 1 te zetten.

Met (re)creatieve groet & met hart voor Gelderland

Rob Kraaijenvanger
Linkedin