Menu
Nederland op 1

Dag & Nacht

Dag & nacht zet ons team Nederland op 1 en ontwikkelen we nieuw toeristisch en recreatief aanbod in Nederland en net over de grens. 

In Groningen hebben ze het Dark Sky Park in Lauwersmeer, een prachtig gebied. Wij hebben in Gelderland ook van dit soort donkere plekken.

Bijvoorbeeld deze prachtige foto van Frank Bosvelt. Een nachtje doorwerken in Ratum ( Winterswijk ) vlakbij de Duitse grens. 4 uur montage en zie het resultaat.

Met dezelfde passie als Frank voor zijn fantastische foto’s heeft werken wij dag & nacht al 25 jaar lang aan de promotie van al die  mooie provincies in ons prachtige land.

Zo werken we met veel ondernemers samen in Limburg, Zeeland en in Brabant. We zijn met een campagne bezig voor de Waddeneilanden en de Waddenkust. Langs de hele kustlijn van Nederland lopen er campagnes voor iedere badplaats. Er is geen provincie, regio of toeristische hotspot die niet onze aandacht krijgt.

Op Toerisme.nl verwerken we deze winter al onze concepten en aanbod om tot 1 handige gids te komen voor iedereen die iets leuks wil ondernemen in Nederland.