Baarn

Van Toerisme

Ga naar: navigatie, zoek
ligging van Baarn
ligging van Baarn

Inhoud

[bewerk] Algemene Informatie

Baarn is een gemeente en stad in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de rivier de Eem. De totale gemeente telt 24.443 inwoners en heeft een oppervlakte van 33,03 km².

[bewerk] Overnachten

Baarn biedt veel verschillende mogelijkheden van overnachten aan. Uiteraard is het mogelijk om in een hotel te logeren, maar in Baarn is zelfs een heus kasteel waar u kunt logeren! Daarnaast is Baarn ook in het bezig van een camping en kunt u dus heerlijk met een tentje back-to-basic.

- Hotel in Baarn
- Camping in Baarn

[bewerk] Dagje Uit

Een echte ervaring is het bekijken van Kasteel Groeneveld in Baarn. In werkelijkheid is het een landhuis uit de achttiende eeuw, maar het heeft ook een geweldig landgoed. Er worden ook altijd vele evenementen rond Kasteel Groeneveld georganiseerd. Bij dit landhuis vindt men ook een grand café en zalen die geboekt kunnen worden voor feesten.

- Kasteel Groeneveld
- Kasteel Groeneveld

[bewerk] Avondje Uit

Ook voor een gezellige avond met een lekker hapje eten kunt u goed terecht in Baarn! In restaurant Greenfields bijvoorbeeld kunt u een drankje drinken, een hapje eten en er worden zelfs kinderfeestjes georganiseerd.

- Restaurant Greenfields
- Andere restaurants in Baarn

[bewerk] Recreatie

Voor een lange fietstocht, langs leuke en gezellige dropjes kunt u prima in Baarn terecht. Er beginnen veel fietstochten maar er komen er ook veel uit de omgeving langs.

- Fietstocht Baarn

Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel Baarn; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License.

Teruggeplaatst van "http://www.toerisme.nl/wiki/Baarn"
Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen